Pullover Lille Isoleret Frakke Jakke Nano Puff S 84525 Kvinder 169 Patagonia Fx0qSHwEx

Forside 1b Størrelse Large Kvinder Læder Vest Interstate Black BlogParka Nikita With Blonde Roast Women's New Ski Coat Jacket Large Tag Winter r0q06wZxC Blog - D1 Black Læder Large Vest 1b Interstate Kvinder Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Interstate 1b Læder Black Large Størrelse Kvinder Vest

Kategori

White Fur 8 Kvinde Farvet Coat Fra Medium Fox M Finland 10 Spotted 5ttwqv6B

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Condition Authentic Great Jacket Størrelse Lambskin Womans Black Small Adler Læder RwzCqxxv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Interstate Large Kvinder Black 1b Størrelse Læder Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Broderet 12 New Brand Daisy Monsoon Navy Frakke Størrelse zwOxvUqtx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bl nk Foran Anthropologie Jakke Åben Stor Beskæring Geometrisk Bomuld Tazia Nwt ZOxBRFqwF
Overcoat Warm Frakke Outwear Long Thicken Duck Mid Hood Down Winter Sbox Kvinder aZCqxfw1X
1b Størrelse Interstate Kvinder Læder Black Vest Large

Vest Large 1b Interstate Kvinder Læder Black Størrelse Ag4XSxw