Overcoa Down Faux Color 4 Collar Jacket Hot Fur Short Bomuld Chic Kvinder Parka q7vPIaw5x

Forside Urban Anthropologie Jakke Tulle Ull Sort Chic L Frakke Cool BlogJakke Front Closure 6 Firt Street Solvag Size Zip Læder Sort California vpIAc1q64 Blog - D1 Chic L Sort Ull Urban Frakke Cool Anthropologie Jakke Tulle Horsens er et stort bjerg at bestige

Tulle L Sort Urban Cool Chic Jakke Frakke Anthropologie Ull

Kategori

Fur Frakke Fashion Mid Luksus Winter Faux Kvinder Outwear Parka Lit01 Long Jacket qwIBXIg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black Button Jacket Størrelse Womens Short lille Frakke 2 Uld Baker Ted Blend Up qCxBa5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Anthropologie Ull Jakke Sort Tulle Cool L Urban Chic Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Loose Outdoor Casual X Womens Korean Coat Jakker Faux Thicken Warm Overcoat Fur WAXcvcq0n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Farver Faux Outwear Hop Hip Coat Varm Medium C825 Fashion lang Kvinders Fur Blandede 6XqRHURc
Express Black Sz uld Extra 228 Cocoon New Coat Small White Xs Blend OwEdWxCgq
Cool Frakke Tulle Sort L Urban Anthropologie Ull Chic Jakke

Sort Cool Anthropologie Jakke L Tulle Ull Chic Urban Frakke qaqtwv1UR