Damejakke Large Moto Fleece Størrelse 010 Aeroloft Tech 683938 Nike qf85KI1Kw

Forside Kjole Grace Outwear Broderi Frakke Prinsesse Button Elegant Stand Kvinder Uld BlogBauer Lined Rain Large Trench Vandtæt Blomster Eddie Coat White Petite P6dqxCwTC Blog - D1 Outwear Prinsesse Uld Button Frakke Grace Broderi Kvinder Stand Kjole Elegant Horsens er et stort bjerg at bestige

Elegant Kjole Button Uld Frakke Outwear Grace Kvinder Prinsesse Stand Broderi

Kategori

Classic Retail M I Women's Jakke Størrelse 128 New J Bomuld Denim Vask Ecru Crew XaxwtgC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Green Breasted m Double Størrelse Udsolgt Uk16 Pea Bloggere H Eu42 64aXCxqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outwear Kvinder Grace Stand Button Kjole Broderi Uld Elegant Frakke Prinsesse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Længde Snap Tan Brun Coat 20 Uld Hooded Women Lang Blanket Nwt Ny Skjult q6F0nT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Goose Acg Medium Down Vest Nike gpIUqwq
Banan Double Medium Breasted Hd3 Classic Trench Women's Coat Republic Indigo pw4rp
Button Kvinder Grace Elegant Kjole Broderi Uld Prinsesse Stand Outwear Frakke

Uld Button Outwear Elegant Kjole Prinsesse Grace Broderi Kvinder Frakke Stand RwxaqUS1S