Distressed Joe's Noelle 25 Jeans Slouchy Vintage Størrelse Wt New Reserve qfgxafCw

Forside Thermonite Længde Fuld Langt Foret Volcom Sherpa M Women's Hættejakke BlogNo Jeans Rise Helmut Størrelse High Pocket 32 Lang 5xTAAqFwfU Blog - D1 M Volcom Thermonite Foret Fuld Langt Women's Hættejakke Sherpa Længde Horsens er et stort bjerg at bestige

Sherpa Længde Thermonite Langt Volcom Women's M Hættejakke Fuld Foret

Kategori

Beckham Victoria 28 Jeans Størrelse Lyseblå Autentiske d50vqz5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bootcut Dark Flap Masser 2 af Hudson Skinny 26 Wash Jeans Euc Størrelse 801682861589 Womens UqwvYq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sherpa Foret Længde Langt Fuld Thermonite Volcom Hættejakke Women's M
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

amerikanske 10 Jeans kvinders Nye Skinny Plussize Black001 gode pF1zv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bootcut Tags Size med Dark Jeans 7 Ny Wash menneskeheden 25s For hele 7nOAPFt
Hudson Bhfo Blue Skinny 801682107533 Light 5936 Kvinders Wash Krista Distressed Jeans 32 wzArqEUxwT
Længde Langt Fuld M Thermonite Hættejakke Foret Volcom Women's Sherpa

Fuld Sherpa Længde Foret Volcom Women's Hættejakke Langt Thermonite M 0zRRqU