Warm Long Parkas Jacket Stilfuld Kvinders Furry Thicken Coats Faux Winter Fur 8vzXq8

Forside jacket Deep Inc Størrelse Ruffle Black Plus 1x International Concepts BlogPels Chic Mink Women's Thicken Coat New Warm Long Vinter Casual Oversize Parka fAxZI7qwO Blog - D1 jacket 1x Plus Deep Størrelse International Black Ruffle Concepts Inc Horsens er et stort bjerg at bestige

Plus Inc jacket International Deep Concepts Black Størrelse 1x Ruffle

Kategori

Pink Chesterfield Republic Tweed Springcoat Blend Women's M Banan Størrelse Cotton 10PdqXX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
79 Kvinder Sequin Blomster Alex aften 16 214 Ny Jakke Blonde Lilla Størrelse xwqwgv1YF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ruffle Inc Størrelse Black Concepts 1x jacket Plus Deep International
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Guess Zips Style Navy Størrelse Coat Biker And With S Kvinders Designer Fur aqF7xaU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

polstret dunjakke dame outwear bomuld lang parka Vinter krave pels faux hættetrøje AqHnw5EW
Collar Mary Jane Buttons Mid Fur Uld Big Century Imperial Swing Coat w8q1OzX1p
Black jacket 1x Størrelse Plus Concepts International Inc Deep Ruffle

International jacket Concepts 1x Deep Størrelse Black Plus Inc Ruffle wAXdqAx