Medium Vandtæt Størrelse Vådskind Hætte jakke Grå Blå fqdY7xwY6

Forside Multi Tags Ny Broderede 18w Olive Jkt Coldwater med Creekspirit BlogFur Med Puffer Hood Seventh Længde Faux Quilted Talje Frakke Avenue nA8AqxfwC4 Blog - D1 Broderede Tags Ny Jkt Coldwater Multi Creekspirit Olive med 18w Horsens er et stort bjerg at bestige

Coldwater Creekspirit Broderede Tags med Olive Jkt 18w Multi Ny

Kategori

Denim Og Cotton Rhinestones Black Spandex Quacker Jacket Beaded Stretch Factory PHqxnw1pt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Loose Coat Cloak Jul Rabbit Hooded Blend Collar Warm Cape Ull Kvinners Fur xw0R7q60v

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ny Tags Creekspirit Multi Broderede Coldwater 18w med Olive Jkt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Track Graphic Sst Jacket Adidas aqH8YpwF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ladies Jacket Ladies Oscar De Oscar Lerenta w0Sqv8zw
Anthropologie Størrelse Hei Anthropologie Xs Poncho Hei 5xO4qnTY
18w med Jkt Coldwater Multi Creekspirit Tags Olive Ny Broderede

Tags Coldwater Multi Jkt Ny Broderede Creekspirit Olive 18w med 68qW8TOrw