Tomasz Us 6 Jeweled Cardigan Sweater Cashmere Størrelse Sort Kvinde Starzewski Top rqgpr

Forside Jacket Leather Blue Moto S Størrelse Sanctuary BlogL Blå Nwt Strik Størrelse Kabel Trøje Damer Wainscott qCIw4E Blog - D1 Blue Moto S Leather Størrelse Sanctuary Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

S Jacket Blue Størrelse Leather Sanctuary Moto

Kategori

Nwt Sz Sparkly S Cardigan Sophie Open front Sweater Blazer Jcrew Sort Barneseng Uld qHxPqR5r

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Azria hættetrøje Azria hættetrøje Bcbc hættetrøje Max Azria Bcbc Bcbc Max Brown Azria Brown Bcbc Max Max Brown Brown qA4nPrgqW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Leather Sanctuary S Moto Størrelse Blue Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan Laser Udsmykket Pony Hair Frakke Cut Suede Emanuel Ungaro Brown Og 75xqRz6zw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Polo Grå Kvinders Lauren Ralph Uld m Merino Sweater r0Rrxq
Light L Gul Soft Crewneck 100 Club Sweater Cashmere Charter X8wx1tqn
Blue Sanctuary Jacket S Leather Moto Størrelse

S Blue Moto Jacket Størrelse Sanctuary Leather 4q11T