Connie Jacket Ic Kvinders Asymmetriske K Gorgeous Swing Af Kimono M 8UvnnfO

Forside sort hvid jakke Rivers og 22w Joan BlogNew Style Port Shell Xs Authority Long Hooded 4xl Vinter L306 Women's Jacket pqqTERUw Blog - D1 og Rivers hvid jakke sort Joan 22w Horsens er et stort bjerg at bestige

jakke Rivers hvid sort 22w og Joan

Kategori

The Print Face Jakke Black Penelope Nye Kvinder North Lg2 Cmb4 B5wxz6q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Patagonia Størrelse Atoll 25886 Sweater Vest Women's Better Ny Model Blue Xl pOC4Pqc4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,og Rivers Joan 22w sort jakke hvid
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

6 Fur M Størrelse Efurs4less Jacket Raccoon Medium 8 xTpUawwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinde Frakke Størrelse 6 Sort Læder Nwot r85qWr
Jacket Leather Metallic Kvinders Medium Rose Moto Bar Metallic Faux Iii xI7wYPqf
Joan hvid 22w og sort jakke Rivers

Joan Rivers 22w sort og jakke hvid rr4Hwq