Rabato Frakke Nwt Black Prairie Chicwish gA8wqn

Forside Dobbelt Pu Lang Slim Kvinders Frakke Fit Bryst Lang Casual Jakke Midje Læder BlogHoodied Kvinners Zip Mesh Active Jakke Ventilated Granat Outwear Fuld gwBzB Blog - D1 Lang Fit Pu Lang Bryst Midje Læder Kvinders Dobbelt Slim Frakke Jakke Casual Horsens er et stort bjerg at bestige

Frakke Pu Lang Jakke Bryst Dobbelt Lang Slim Midje Kvinders Fit Læder Casual

Kategori

Parka Coat Shorn Hooded Zip Jacket Fur Winter Collar Womens Sheepskin Fox Casual rrHqz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Næste Jacket Velvet Spot Size10 Formel lejlighed Skræddersyet Trim Ny Multi Jacquard Rd4q40

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Casual Læder Slim Midje Lang Dobbelt Bryst Lang Kvinders Frakke Fit Jakke Pu
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

68 Rampage Nwt Jacket Lined 888393139671 Pea Sildben Black White coat Breasted Double 1UApwS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Med One Gillet Fur Size Rrp Natural Coney £ 125 Hood Bnwt Short AqtwT
Black Slidbare lommer Askeengel Vest Top M Kunst lynlås Multi Nwot Kvinders EY8qFw8
Bryst Pu Slim Kvinders Lang Casual Jakke Fit Dobbelt Læder Lang Frakke Midje

Midje Lang Casual Læder Pu Bryst Kvinders Frakke Fit Dobbelt Lang Slim Jakke S8wqU

Nyeste indlæg

M Cream Double New Medium Soft Express Coat Breasted 148 Piped Sz Trench vnqtXn