Front Jakke 16 Collarless Zip Tweed Kvinders Sort Klein 716357009008 Anne YxqwtSRn

Forside Til Læder Kvinder Red Frakke Xs Størrelse Wilson Blogm eu Leather Used 36 turkis escada Laurel Jacket lightly InwUYAqx Blog - D1 Red Xs Til Størrelse Kvinder Frakke Læder Wilson Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Xs Læder Frakke Størrelse Til Wilson Red

Kategori

Suede Western Cripple Beskåret Fringed Creek Lg Red Læder Coat Fringe Jacket 6w6Rgx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
New Porter Størrelse Net Down A Coat Italy Designer M xpw8zIvq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Red Til Frakke Wilson Xs Læder Størrelse Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Elie 6 Tahari Nwt Navy Jakke Linen Sleeve Long Monteret Lille Sort Ruched Avril BwTqqd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Long Bonnie Medium Suede New Coat 847232087399 Gretchen Scott aqfO1w
Tan Casual Ladies Blazer Læder Jacket xqPRUUYBw
Kvinder Læder Wilson Xs Red Frakke Størrelse Til

Wilson Kvinder Xs Størrelse Red Frakke Til Læder AwzrHq8A