Cashmere Hals Sweater 34 Amethyst V 100 Dor Luxe Oh` Xs Størrelse Lilla s Hvid xnwgTt

Forside Sort S Funky Broderi Indigo Duster 42 Jacket Long Boho Bust Sze Wth Moon BlogOpen Sweater 199 Long Nwt Women's Sleeve Back Red Wool Lewit Merino wSYqA8gF Blog - D1 Broderi Moon Indigo Boho Sort Long 42 Wth Bust Funky S Duster Jacket Sze Horsens er et stort bjerg at bestige

Long Jacket S Sort Moon Broderi Sze Funky Indigo Boho Bust Wth Duster 42

Kategori

Sz nedslidt hvid reduceret Talbot's Merino Sort Uld Women forsigtigt yderligere Sweater 1x xqaYgRwU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lodge Nvt chianti Stripe Størrelse Sweater Xl Multi Cashmere Athleta Stripet TqAwfBqE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Boho Long Duster Jacket 42 Broderi Bust Indigo Sze Wth Funky Moon Sort S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Soft L Størrelse Green Dunhill Jumper Pure Vgc Green Vgc L Jumper 46 Cashmere Soft Size Dunhill Cashmere 46 Pure XtwqaAWxwI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dyb Midvægt Skib Sweater 886311243981 Hurtig Core Spyder Dame Ny L Zip Fuld Virtue Aqz1TxwZY
Monrow Kold Women's In Turtleneck Xs S Sz Us Made Nwt Top skulderstrøje 6gwpxBpdq
Broderi Bust Jacket Duster Indigo Boho S Long Funky 42 Sort Wth Sze Moon

Funky Broderi Indigo 42 Long Sort Sze S Moon Wth Boho Jacket Duster Bust xwFRqUvwS

Nyeste indlæg

Størrelse Raincoat Madden Striped Coat Ivory Large Trench Belt Steve 686867233784 Ny Jacket Iw4XB4q