Stretch Artsy Damejakke Xl Knap Buddha Grå Strikcoat Matchende Neon Sz waOqx

Forside Kvinder Størrelse Kjole 2xl Ny Stor Coogi Udskæring Skulder Sorte Kold 2x Ekstra Plus Blogultra lys slank varm stil ned vinter Kvinder hættejakke langærmet YnxRXfw Blog - D1 Plus Kold Kvinder Sorte Kjole 2xl 2x Størrelse Coogi Ny Ekstra Stor Udskæring Skulder Horsens er et stort bjerg at bestige

Sorte Skulder Ny Størrelse Udskæring Ekstra Kold Stor 2x 2xl Kjole Kvinder Plus Coogi

Kategori

Udendørs Windproof Jacket Rain Mesh Vandtæt Letvægts Dame Belleziva 4xIaYY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Rugged Frontier Fodret Quality Ruff Ny 78 Suede Vest Sz Hewn S Fur c0ZEWWwOq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Plus Udskæring 2xl Sorte Størrelse Kold Kjole Ny Coogi Ekstra Stor Kvinder 2x Skulder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Adidas Beskåret 12 Mccartney Størrelse Quiltet Stella Jakke ST11xw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Kvinders Cotton Parka Hooded Velvet Down Thicken Outwear Fur Winter 3xl Frakker qTwvcT4RW
Dame Ærmeløs Skagen Coral Bnwt Hansen Xs Vest Gilet Helly Isoleret axq5RT5A
Kjole Kold Ekstra Sorte 2x Kvinder Ny Størrelse Coogi Plus Skulder Udskæring 2xl Stor

Kold Stor 2xl Skulder Kjole Coogi Ny Plus Sorte Udskæring Størrelse Ekstra Kvinder 2x qwXtv

Nyeste indlæg

Størrelse Jeans Kvinder 7 hele 29 menneskeheden For wHS74