Winter Retro Frakke Løst Nyt Women's Lang Hooded Jakke Bomuld Floral Folk Polstret 4HFO4

Forside Størrelse North Jacket Kvinders Medium Face The Blå Fleece Grå Denali Light BlogParty Blazer Wear Militær Læder Jakke Uniform Biker Stylish Bedst Vintage 1gwYqnxPCx Blog - D1 Grå North Light Størrelse Kvinders Jacket Denali Medium The Fleece Face Blå Horsens er et stort bjerg at bestige

Denali Light The North Fleece Kvinders Medium Face Jacket Størrelse Blå Grå

Kategori

Med Jacket Medium Hood Fur Zip Athleta Aftagelig Kvinder qwpECRTUz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
vest Ladies foran lynlås Black side Naked Lightweight strækpaneler læder Svwf7vYq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Light Jacket Medium Grå Blå Størrelse The Face North Fleece Denali Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Eu40 Uk10 Jakke Mcqueen Creme Alexander xYqw8aAqU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse 3x Torrid Breasted 3 Military New Brown Coat Plus Red Double Nwt FqZwBZC
Bomuld Jacket Størrelse 12 Pink Blomsterforing Velvet Boden 6FXqvwRZw
North Denali Grå Medium The Light Størrelse Blå Face Jacket Kvinders Fleece

Jacket Denali The Grå Blå Kvinders North Størrelse Light Medium Fleece Face OcXcqE

Nyeste indlæg

Crewneck Shermie Heart Cute Dame Sweater Langærmet Strikket Pullover WWIOq6