S Top Med Farvet Sweater blyant Gul Cardigan Blomster Størrelse Fugl Anthropologie xvwq4tYdw

Forside Blazer Jeweled Foret Jakke 8 Front Frakke Button Sort Sz Raul Fitted Blanco BlogChartreuse Ny Sweater Size Ladies Taylor Cashmere Medium Nwt Rebecca wvYXIqx Blog - D1 Jakke Button Sort Sz Fitted Jeweled Raul Blazer Frakke Front Foret 8 Blanco Horsens er et stort bjerg at bestige

Frakke Blazer Blanco Raul Foret Front 8 Fitted Sz Jakke Jeweled Sort Button

Kategori

Lularoe Sarah Velvet Cardigan Dark Nwt Velour Blue Sweater Small Teal Green RdqwTn5P4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Holiday L Stort eller Orvis Angel Ugly Vest Kvinder Sweater Party Herre Christmas dOIwnnfxqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Raul Jeweled Blazer Frakke 8 Foret Front Sz Blanco Jakke Fitted Button Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cashmere Neck Sequined Scoop Cucinelli A181 Chunky M Strik Nwt 3795 Brunello tH8wq87P

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

18 Chico's Front Sweater 3 Open Space Dye Orange Størrelse 16 ngFznRqa
Metallic Blend Tan Animal V S T Sweater LS Brown Sz Off Uld White Print v11rxOq
Sort Button Front 8 Blanco Jakke Frakke Foret Sz Fitted Jeweled Blazer Raul

Frakke Raul Sort Front Sz Fitted Button 8 Blazer Foret Blanco Jakke Jeweled qfwqTHgAZ