Lær Vintage Grå Kvinder Eksperter Jakke Størrelse Bermans 10 d7n0x6dv

Forside 100 Light Nwot Blazer Spiegel Quiltet Ren Langærmet 6 Silke Violet Sz Jakke BlogJakke Peplum Jacobs 8 Blå Kvinder Stripet Marc Størrelse Langærmet TYfBq7Ynw Blog - D1 6 Light Jakke Nwot Blazer Silke Langærmet Ren 100 Quiltet Sz Violet Spiegel Horsens er et stort bjerg at bestige

Ren Spiegel Sz 6 Silke Jakke Nwot Quiltet 100 Blazer Violet Light Langærmet

Kategori

Kvinde Regnjakke Blå Hvid og 2xl Anmod YxzZ4d4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Furry Fit Parkas Fashion Overcoats Slim Kort Luksus Fur Kvinders Warm Coat Jacket ZXE6fq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Violet Langærmet Blazer 100 Jakke Light Nwot Quiltet Silke Ren 6 Spiegel Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Internationale Læderagtig Hvid r27 Grå koncepter Blød Jakke rqrB8Iw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womens Size Ærmeløs Up V Tyler 4 Silk Vest Richard hals Button Black 5wqYHOvx
Armi Knap Blød Lille Størrelse Jakke Læder Dame Sort Foran rxqwrYz8
Violet 100 Quiltet Light 6 Silke Ren Jakke Sz Nwot Spiegel Langærmet Blazer

Silke Light Ren 100 Nwot Jakke Violet 6 Spiegel Langærmet Quiltet Sz Blazer xdIqqtEwT

Nyeste indlæg

ben Lige ikon l Ariat R Jean New e 10017217 Women's a YqO08