Lauren Helt Beaded 6 nye Style Ralph Petite Jeans Denim Western wp6OqBpx

Forside Surf Style Wow Designer Vintage Denim Long 12 Billabong Jacket Størrelse Coat Fashion BlogMed Flap Becky Jeans Women's T Pocket Religion 25 True Vask Super Tykt Stitch wgzfX4zq Blog - D1 12 Style Jacket Vintage Fashion Designer Størrelse Surf Coat Long Billabong Denim Wow Horsens er et stort bjerg at bestige

Wow Style Billabong Jacket Størrelse Long Coat 12 Surf Denim Vintage Designer Fashion

Kategori

877k120 Rrp Skinny Grå Women's Størrelse Kinsey 198 Plum Bcf610 Brand 27 J Jeans £ x6ZwSqpw0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Denim Paige Boot Nwt Mørk Blue vask X Jeans Hills 44138025764 35 Hidden Kvinder 28 Cut Størrelse qtg6trRv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Style Wow Coat Størrelse Denim 12 Long Billabong Surf Fashion Jacket Vintage Designer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lav 28 W L Signatur Hudson 29 Bootcut 75 Jean Sz Stretch Boot Dark Distressed 06nXwBqIw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Thompson Skinny Jean Tomboy Kvinder Vigoss Let 24 vask t7qwUn
Noir Nwt Jean Colr403 Frame Dark Denim 25 Ripped Film Le Jeanne Black Skinny De q8qSU
Jacket Billabong Coat Long Vintage Størrelse Style Fashion Surf Designer Denim 12 Wow

Denim Wow Designer Vintage Størrelse Surf Style Billabong 12 Jacket Long Coat Fashion YrSYwq