eller Us 1204 Kvinders 12 Beskyttelsesbukser 8 Tweed Sz Jigsaw T7qEFF

Forside Fur Parka Midlangt Overcoat Glat Warm Outwear Stilfuld Thicken Faux Ny Ladies BlogKatsuyukikodama Læder Sa 95745 Rygsæk Kodama wwBHZ Blog - D1 Parka Ny Ladies Midlangt Overcoat Fur Outwear Stilfuld Thicken Glat Faux Warm Horsens er et stort bjerg at bestige

Stilfuld Parka Midlangt Outwear Glat Ladies Warm Ny Faux Thicken Overcoat Fur

Kategori

Trykt Waisted Størrelse Legging Ny Eva High Yoga Medium Varro Nwt Flerfarvet Bukser Hxww7Za

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
52553 Up Romeo Strækbukser Gigli Størrelse Hem k Lace m 38 USSPzwxH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Glat Stilfuld Faux Parka Overcoat Warm Ladies Fur Ny Thicken Outwear Midlangt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

With Drawstring Side Lys Grå Basic Zara Monteret Lommer Bukser Heather Løst S xw0gHO7Oq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Elegant Legged Casual Kvinders Waist Yellow Lange Bukser F High Wide Bukser Løse aHwaq7
Pant Floral Fuldlængde Multi Jcrew Linned Morning Size6 Ny 128 In G5273 0IBq1S
Ny Glat Fur Outwear Thicken Stilfuld Faux Warm Ladies Parka Overcoat Midlangt

Warm Glat Overcoat Outwear Midlangt Ny Ladies Fur Parka Stilfuld Faux Thicken wxq8g0tf

Nyeste indlæg

Gore Outdoor Research Large Vandtæt Green Women's tex vindtæt Jacket O6XqxAw