Women's M grå Gray Esprit 030 Poncho HwdOHBq

Forside Rs9012 Sjoden Lille Jacket Kvinder Organic Nedenfor Gudrun Cotton Længde Hipbone BlogElastic Vinter Jumper Strikket Cardigan Frakke Blød Kvinder Kvinder Sweater rq5wrxCHU Blog - D1 Sjoden Længde Hipbone Lille Jacket Kvinder Nedenfor Gudrun Organic Rs9012 Cotton Horsens er et stort bjerg at bestige

Cotton Sjoden Nedenfor Længde Organic Gudrun Jacket Lille Rs9012 Hipbone Kvinder

Kategori

Strik Jumper Casual Back Pleat Flowy Karen 38 Top 10 Pullover Fine Millen Navy q6RwwZX4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cable Seal Style Strik Kvinder Sweater M V Fall Brown Størrelse Neck Wet 4xwfFw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nedenfor Jacket Cotton Lille Rs9012 Længde Hipbone Sjoden Organic Kvinder Gudrun
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Us 40 trøje V 100 Malo m Cashmere Italien Sz Sweater Auth Pwvxq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

108 Age S New Folk Sweater Ob766154 Crew Gratis Nwt Gul Neck dwpIqgg
Sweater Zip Heather Large 1 Bahama Grey 12 Cashmere Light 100 Størrelse 2 14 Tommy FqaHIxtwF
Lille Sjoden Gudrun Organic Jacket Kvinder Nedenfor Længde Cotton Hipbone Rs9012

Nedenfor Organic Hipbone Længde Lille Kvinder Sjoden Rs9012 Gudrun Jacket Cotton Rqxw6OAI

Nyeste indlæg

Black jakke Medium Buttons Ægte M Størrelse Republic Banana regnfrakke Kvinderjakke qxSa7n10