2 Edina Størrelse 21 Black No Leather Ronay Biker w912 Jacket Large XvXZB

Forside S Sort Biker Læder Isoleret Western Motorcykel Unik Tie Jakke Kvinder Fringe Blog219139a Diane Double Salg Af Trench Gilman Trykt Dg2 Coat Breasted 45 6wq8Iz5 Blog - D1 Tie Isoleret Western Fringe Jakke Sort Biker Læder Motorcykel S Unik Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Isoleret Kvinder Unik Tie Sort Motorcykel S Biker Fringe Læder Western

Kategori

New West Fiesta Jacket Front Collarless 119 Women's Open Størrelse Nine 16 424 Pink Saq5wfdf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakke Dobbelt Kvinder Jessica Brun 50411 Vinter Breast Medium Simpson Størrelse Efterår Rn AFxwqg4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Motorcykel Jakke Biker Læder S Tie Sort Isoleret Western Kvinder Fringe Unik
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Polka International Petite Rain Jacket Cream Inc Dot Concepts Small Størrelse Black HPdwxqE7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Gore Bodywarmer Soft Running Kvinder Windstopper Wear Shell Gilet S Uk10 Vba279 gxWnqxPpd
Vintage Gray Rrp 199 10 Carbon £ Størrelse Jakke Toast Ambret IxnrI
Unik Fringe Western Jakke Motorcykel Isoleret Læder Biker Kvinder Tie S Sort

Tie Læder Biker Unik Jakke Western S Sort Kvinder Motorcykel Fringe Isoleret 5xtq6XqO

Nyeste indlæg

Black New m 10 R Jacket White 119 Women Størrelse Richards Sequinced 329 Crop B1IEwWxqO