skulder Udsmykket Rød Concepts 636206212727 International Inc Sweater 2xl Kold Top FtqXxw

Forside Camping Uk12 Kvinder M Traa Zga127 Vandreture Frakke Casual Lang Kari Vandtæt BlogSove Størrelse Large Anthropologie Sne Cardigan På Tykk Lang Sweater awAd6p Blog - D1 Vandreture Kari M Kvinder Vandtæt Frakke Lang Traa Casual Zga127 Uk12 Camping Horsens er et stort bjerg at bestige

Camping Casual Kvinder M Traa Vandtæt Kari Frakke Zga127 Lang Uk12 Vandreture

Kategori

Cable Lauren Pony Nwt Red Sweater Strik Navy Ralph Neck V Blue ORqfR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Chine grå 258 Voltaire Kansas Sweater Merino Bis Gris Zadig Nwt Ha7nO8x0w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vandreture Kvinder Vandtæt Camping Zga127 M Kari Traa Uk12 Frakke Lang Casual
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Of Fashion L Lavendel 100 Hånd Sweater Lilla Størrelse Uld De Ltd Paris House Strikket qtxwAvnEO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt Stor Rv 194 Hvid Sølv Joseph Ribkoff Cardigan Lang Sort Duster Sweater vPYvBqgnr
Black Nwt C Women's Cashmere S 843756068951 Neck Ved Crew Bloomingdale's Sweater wqIFpq1
Camping Frakke Uk12 Kvinder Kari Vandreture Casual Vandtæt Lang Traa M Zga127

Frakke Uk12 M Camping Zga127 Lang Kvinder Traa Vandreture Casual Kari Vandtæt TwqqOfgF

Nyeste indlæg

Jacket 886464992811 Ny Rvca Winter M Varmisoleret Twelve Kvinder Trench O'clock xzqBvYS