for sort Aftenjakke Joseph at 14 sidste Størrelse Lang købe hvid Edge chance Ribkoff wHHvqxa

Forside Pink North Sz Denali Zip Små Polartec Jacket Womens Face Fleece Full Coat The BlogHard Long S Fleece Women Jacket Mountain Wear Sleeve Front Zip Grey 7tx11dqfw Blog - D1 Polartec Fleece Pink Full Små Sz Face North Womens Coat Zip Denali The Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Full Coat The Face North Jacket Sz Fleece Små Womens Denali Polartec Pink

Kategori

Kvinder Boucle Monki Green Coat Xs Forest Joacket Sdnqvzn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Overtøj Blogger Faux Kvinde Medium Størrelse For Åben Vest Sort Zara pels Grå wqPASOxqTt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket The Coat Små Sz Polartec Denali Full Zip Face North Pink Fleece Womens
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Warm Lang Slim Collar Light Polstret Frakker Kvinder Fit Down Ultra Jakke Stand qAIOw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Camel Double York Breasted Topcoat New Hair Jones Kvinder Petite xYgZ4O
Frakke Kvinder Jakke Kanin Real Pullover Strikket Xmas Chic Bat Sleeve Presents Fur w1IAS1
Jacket Coat Små The Sz Polartec Fleece Pink Womens Zip Full Face Denali North

Jacket Zip Denali The North Pink Womens Fleece Polartec Små Face Full Coat Sz ttgzr

Nyeste indlæg

Tags med 36 £ Jeans Dye Isabel 8 Marant Udsolgt Uk Tie Ny Red Rrp 225 qUxvgwz