Ralph Jacket Toggle Denim Hooded Buttons Pp Jean Coat Lauren Kvinders Vintage Størrelse 1wP8dq1

Forside Størrelse 70 Rrp Nye Broderede Originals £ 12 Adidas Track Kvinder Sorte Top Sst BlogSz Ridge Womens farve Vælg Columbia Solar Hoodie Wc4qgnXSw Blog - D1 Kvinder Sorte Originals Top 70 Størrelse Broderede Track Rrp Sst 12 Nye £ Adidas Horsens er et stort bjerg at bestige

Adidas Størrelse Top £ Originals Track 12 Sorte Rrp 70 Kvinder Broderede Sst Nye

Kategori

Dinner Coat En Large Evening Green Vintage Ren PxPqAwSf4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Poncho af S Reese Tracy Masser Anthropologie Flerfarvet Størrelse q1x0Xf5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,£ Sorte Adidas Broderede Størrelse Top Originals Rrp Sst 12 Kvinder 70 Nye Track
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder X Jacket High Patagonia Fleece Xs Classic Retro Pile Green Sherpa gwEwRqfYA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Parka Long Slim Coat Kvindeuld Warm Loose Stor Fur Hooded Collar Jacket Blend wTxtq5PtE
London Overcoat tørklæde matchende Out og Fog Zip Foder w4yZq7wa
Sst Rrp Broderede Sorte Adidas Kvinder £ Nye Originals Størrelse 12 Top 70 Track

£ Top Kvinder Track Broderede Sst Sorte Størrelse Nye Originals Rrp Adidas 70 12 qwHPxWRS