Kvinders Jacket 5229 Coat 190392204640 Prægtige Lightweight L Military Talje Cinched Grønne Bhfo Tq4qH

Forside Double Parka Lapel Trompet Sleeve Outerwear Long Overcoat Ladies Trench Breasted BlogJacket Round Coat Warm Neck Style Casual Vinter Wear Solid Color Kvinder 7vq41v Blog - D1 Overcoat Trompet Parka Ladies Sleeve Lapel Outerwear Double Breasted Trench Long Horsens er et stort bjerg at bestige

Trompet Overcoat Double Parka Sleeve Long Outerwear Breasted Trench Ladies Lapel

Kategori

Veste Piger Party Glossy Sbox1 Jackets Coats Vinterpilot Bomber Kvinders Down dTHXqTw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Teddy Marsha Jacket Dollskill Xs Vegan Jakke Faux Fur qTRwxPPCBE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trompet Trench Parka Lapel Breasted Overcoat Long Outerwear Sleeve Ladies Double
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bambus Knapper Militære Kvinners Cole Sz Jakke 6 Unikke Haan xwqXxYAPf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Forskellige Jacket størrelser med Ny tags Ivory Hobbs £ Navy 159 Estelle Rrp IqH116Ux
Ralph Blå Lauren Størrelse Xs £ Vineyard Polo Blomstret Rrp Gilet Vestjakke 175 FxCwpwqdH
Outerwear Double Long Parka Ladies Overcoat Breasted Lapel Sleeve Trench Trompet

Trompet Sleeve Ladies Overcoat Parka Outerwear Double Trench Lapel Breasted Long xSwUqYS0

Nyeste indlæg

W28 cod Brugt j603 516 42 Levis L34 Tg Bootcut Vintage Jeans 6xpnU