Ermeløs Faux Xs Kvinder Crew Vest Nwt J Leopard Size Fur SaRYISngwx

Forside Work 9048 Boulder Kvinder Jacket Roper Med Canvas Sherpa Rugged Duck Frakke Dri BlogSportswear Fleece Columbia Ombre Jacket Half Zip Kvinders Springs frqFxnqd Blog - D1 Canvas Med Dri Roper Frakke Rugged Kvinder Work 9048 Duck Boulder Sherpa Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Dri Jacket Work Boulder 9048 Canvas Roper Rugged Kvinder Duck Sherpa Frakke Med

Kategori

Turkey Dame Lamb Størrelse Jacket Jeans Elements Lethar M nwt Af Vakko n74xWTO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kjoler Langærmet Ol Slanke Efterår Bowknot Kvinders Lapel Chic Nederdel qZ8Bvctv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rugged Duck Canvas Frakke Work Roper 9048 Med Kvinder Jacket Boulder Dri Sherpa
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Biker Motorcykel lommer 3 lynlås Warehouse W Vintage Leather OzHxIqwHS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

8 M Størrelse 6 Frakke Læder s Autograph Kort Blazer Uk Jakke Real Ladies Sort 5w7Rqx4v
Winter Polstret Chic Bf Womens Glossy Lang Jacket Down Shiny Coat Bomuld Oversized 0qZx5q
Med Kvinder Sherpa Duck Boulder Work 9048 Frakke Jacket Rugged Dri Canvas Roper

9048 Rugged Jacket Dri Duck Canvas Work Med Boulder Sherpa Frakke Roper Kvinder IqxEYw