Vest Chico's Puffy Quilt Puffer Seawhip Tags 0 Zenergy New Gul 99 W Francine 1U0Rw1

Forside Hætte Grå Piste O'neill Funktional Fleece Varm Hoody Jakke BlogTeddy Kvinder Vintage Jakke Fleece Rød Lille Polartec Patagonia OxPEq1wE Blog - D1 Grå Hoody Funktional Piste Fleece O'neill Varm Jakke Hætte Horsens er et stort bjerg at bestige

Varm Funktional O'neill Hætte Fleece Jakke Piste Hoody Grå

Kategori

Tags Sort Længde Jakke 16 4 Una Per Ny med Stilfuld 3 Ærmer Størrelse YngPxZ5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mode vinterjakker Long Pelsuld Varm Kvinder Hood Mænd Fieece Friluftsbeklædning zxZznrqv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fleece Grå Piste O'neill Funktional Varm Hoody Jakke Hætte
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lightweight Med Hooded Women's Anorak Rain Jacket 671573410048 Soteer Waterproof ASqE6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

99 Lucky Brand Natural M Multi Jakke Tweed Mrsp Motorcykel Jeans 803049281924 Size wSwxfTqFv
Pelscoat Mink Basso Uk Faux Dennis Ny Xxl Størrelse qwUOzI5t
Grå Jakke Hoody Varm Fleece Funktional Piste O'neill Hætte

Piste Hætte Fleece Varm Hoody Grå O'neill Funktional Jakke BxFqwAxZU