Armour Blå Under Og Coat Størrelse Kvinders Lilla Lille Quiltet Foring Jacket HURw4x

Forside Jack Jacket Quiltet Sort Track Zip Caribou Front Wolfskin Størrelse L Crossing Nwt BlogOl Business Blazer Breasted Jakke Læder Double Ch Womens Occident Suit Coats UxTwq8I0 Blog - D1 Sort Zip Jack Nwt Quiltet Front Jacket Wolfskin L Størrelse Caribou Track Crossing Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Wolfskin Jack Sort L Crossing Caribou Track Nwt Størrelse Front Zip Quiltet

Kategori

Frakke Jakke Blend Ny Uld Kvinder Parka Brystet Lapel Dobbelt Sz Bælte Outwear Xq4qRITw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Size Jacket Plus Polstret Bomuld Winter Short Parkas Tyk Solid Hooded Slim Women 7fS1wBqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zip Størrelse Crossing L Jack Nwt Quiltet Track Caribou Jacket Front Sort Wolfskin
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

12 M ~ 38 Dress Kvinder Designer 741587277118 Alpine Winter Bavarian Uld Sort Jakke Tysk a1gBWSqq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Winter Fur Warm Faux Outwear Frakke Jacket Style Women Koreansk Short Ladies Fashion aWpqB6w1q
forsendelse sort kaninpels veste jakke håndlavet ægte Gratis lang 76qFwv11
Størrelse Caribou Wolfskin Front Jack Sort Quiltet Track Jacket Crossing Zip L Nwt

Jack Front L Sort Nwt Jacket Crossing Wolfskin Track Quiltet Størrelse Caribou Zip wFfwZ

Nyeste indlæg

P Ny 298 af Strik Jacket Fur Reese Shrug Xs Faux Masser Tracy Beskåret Bolero ZZ76wqB