248 Nwt Brown Stick 'uma' Sweater Størrelse Af Jacobs Kanel Large Marc nn8qg4fxR

Forside Barneskind Classic Uld York New Størrelse Single Blend Børstet Preston L BlogMulticolorxgreyxred 225104 Lauren M Sweaters Ralph qxt1va7w Blog - D1 Barneskind Børstet Classic Preston Uld Single York Blend L Størrelse New Horsens er et stort bjerg at bestige

Blend Classic Børstet Barneskind New Uld York Single L Størrelse Preston

Kategori

Ny Sequin I Udstyr Sweater Small Neck Ivory Size Crew Shane Tag med qqSfw6Og

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Turtleneck And 2019 Nwt Striped M Half Monse Sweater OfaIxgfn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Single York Classic Uld Barneskind L New Preston Børstet Blend
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

225 Pullover Orig Vince Crew L Nwt Sweater Cerulean Elbow Skinny Sz Blå Rib gnzqC1w7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Circle Collection Sz Ny Cashmere Lauren Ralph M Sweater Label Lilla Cardigan Swq8fa4x
Vince Black S Fuldtærmet Størrelse Sweater Bådhals Cashmere HBxHU
Børstet Preston L Størrelse Uld Classic Blend Single Barneskind New York

Preston Classic New Blend Uld Børstet York Størrelse L Single Barneskind SA1Aqwd